Három tulajdonság, mely Téged és vendégeidet is segít a célok elérésében

Mindegy, hogy a stafétabot melyik oldalán állsz. Az edzés akár a munkád, akár a hobbid, elkötelezettséget, kitartást, és önfegyelmet igényel. Persze, csak akkor, ha valóban vannak céljaid, amiket szeretnél elérni általa!

Most megmutatjuk neked azt a három, alapvető jellemvonást, melyek rengeteget segíthetnek a mindennapok során, az álmok megvalósításában. Ez Neked is szól edzőként, de akár vendégeiddel is megoszthatod őket, segítve ezzel mindennapi munkájukat és fejlődésüket.

Elkötelezettség

A hatékony fejlődéshez elkerülhetetlen, hogy tisztelettel és alázattal viseltessünk a sport iránt. Az edzéssel szembeni elkötelezettség segíti önbecsülésed növekedését, megtanít a kitartásra, és rámutat arra, hogy az apróbb célok elérése legalább annyira fontos az életben, mint a távlati álmok beteljesítése. Próbáld úgy igazítani a hétköznapjaid, hogy a testmozgás életed szerves részévé váljon, viszont mindig figyelj oda a prioritásokra is. Légy kitartó, de ne hagyd, hogy az edzés teljes mértékben átvegye az irányítást az életed felett!

Pontosság

Az edzés rengeteg más dolog mellett megtanít arra is, hogy pontosnak lenni az élet minden területén kifizetődő. Vendégként a gyakorlatok sokkal hatékonyabbak, ha pontosan követjük az edzőnk utasításait, edzőként pedig sokkal megbízhatóbbak leszünk ügyfeleink számára, ha a lehető legpontosabban vezényeljük le saját óráinkat. A pontosság persze nem csak a gyakorlatok lebonyolítása, hanem az órák szervezése szempontjából is erénynek tekinthető. Edzőként fontos, a jó szervezőkészség, míg vendégként a megbízhatóság, a lefoglalt időpontokon való, pontos megjelenés is alapvető elvárásnak tekinthető.

Nyitottság

A fejlődés akkor lehet igazán hatékony, ha nyitottak vagyunk mások véleményére, és nem félünk attól, hogy kipróbáljunk új dolgokat. Edző és endégként érdemes keresni és elfogadni az olyan, új lehetőségeket, melyek könnyebbé tehetik a mindennapi munkát és segíthetnek távlati céljaink elérésében. Ezek lehetnek új trendek a fitnesz világában, vagy olyan új eszközök is, mint például egy applikáció, ami egyszerre lehet mindkét fél számára kiváló segítőtárs. Ilyen program a Spomoco is, mely motivációs funkciói mellett egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az órákra való bejelentkezést, az ügyfelek nyilvántartását, statisztikák készítését, megkönnyítve ezzel mind az ügyfelek, mind edzőik hétköznapjait.

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük