Ne csak fizikailag, mentálisan is légy mindig edzett!

Ne csak fizikailag, mentálisan is légy mindig edzett!

Edzőnek lenni felelősségteljes feladat, mely nem csak testileg, de lelkileg is egész embert kíván. Trénerként nem csak magadért, de mások személyes fejődéséért és motivációjáért is felelősséggel tartozol. Ahhoz, hogy megbirkózz a kihívással, nem csak fizikailag, de mentálisan is a toppon kell lenned, és meg kell tanulnod kezelni a fárasztó és stresszes szituációkat.

A Spomoco kiváló segítőtárs a mindennapokban, mely rengeteg stressztől és felesleges munkától képes megszabadítani felhasználóit. És hogy rajtad hogyan segíthet? Az alábbi bejegyzést végigolvasva ez is kiderül!

A legfontosabb alapkő: a jól szervezett élet

A nyugodt munkakörülmények alapfeltétele nem más, minthogy rendben legyen az életünk. Legyen szó akár munkáról, akár magánéletről, rendkívül fontos a jó szervezettség és az összeszedettség. Ezeknek a képességeknek a birtokában már egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy mi is kiegyensúlyozott, stresszmentes életet élhessünk.

Ahhoz persze, hogy ez hatékonyan megvalósítható legyen, szükségünk lehet némi segítségre is. Itt jön képbe a Spomoco alkalmazása, mely jóval többre képes, mint egy egyszerű, naptárkezelő applikáció.

Hogyan mentesít a Spomoco használata a mindennapos stressz alól?

Sokan gondolják úgy, hogy életmódjuk megváltoztatásához kizárólag drasztikus lépéseken át vezethet az út. Ez azonban nem feltétlenül igaz. Akik ezt állítják, nem is gondolnak arra, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint egy applikáció is képes lehet csodát művelni a hétköznapokban. Néhány hasznos funkciójával átvállahatja például hétköznapi terheink egy részét, ezáltal is csökkentve a mindennapjainkban jelenlévő stressz átlagszintjét.

Talán elsőre hihetetlenül hangzik, azonban a valóság mégis ez. A Spomoco jóval több, mint egyszerű órarendkezelő és edzőkereső alkalmazás. Igazi virtuális asszisztens, mely az edzők és vendégeik számára is rengeteg hasznos funkció segítségével könnyíti meg a mindennapokat.

A program segítségével pillanatok alatt tervezhetünk például órarendet, vagy módosíthatunk edzéseink korábbi időpontjain. Az így létrehozott időbeosztást azonnal publikussá is tehetjük, hogy ilyen módon már meglévő vendégeink és a potenciális kuncsaftok is láthassák, mikor tudnak időpontot foglalni az általunk tartott, jövőbeli edzésekre. Ez a feladat korábban rengeteg szervezést igényelt, azonban a felesleges telefonálgatás és e-mailezgetés mára a múlté!

A program ráadásul nem csak az órarendtervezés körüli feladatokat varázsolja pofon egyszerűvé, de segítségével a kuncsaftokkal történő kapcsolattartás is gyerekjátékká válik. A Spomoco használatával a testmozgásra vágyó érdeklődők pillanatok alatt foglalhatnak időpontot edzéseidre, változtathatják meg, vagy mondhatják le rezervációjukat. Mindezt úgy, hogy neked közben semmilyen más feladatod nincs, minthogy óráid edzéstervének kidolgozására koncentrálj.

Nem csak szervezésben, tehermentesítésben is verhetetlen

Az applikáció használatával nem csak az órák szervezése, de a velük együtt járó adminisztrációs munka is lényegesen könnyebb feladattá válik. A Spomoco rendszere a legszigorúbb adatvédelmi előírásoknak is megfelel, így nincs szükséged arra, hogy az óráidra történő bejelentkezéshez külön beleegyezést kérj a vendégeidtől személyes adataik és információik kezelését illetően.

A Spomoco szinte minden adminisztrációs feladatot elintéz helyetted, segíti szervezetté tenni a mindennapjaidat, ráadásul a vendégeiddel történő kapcsolattartást is megkönnyíti. Mindezt azért, hogy edzőként te kizárólag arra koncentrálhass, ami a legfontosabb számodra. Az applikáció használatával végre a hétköznapi frusztrációkból adódó stressztől mentesen, pozitív energiákkal tele végezheted munkádat, és megmaradhatsz annak, akinek vendégeid igazán szeretnek: a mindig energikus, élettel teli motivációs erőnek és követendő példának!

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük