Így kommunikáld vendégeid felé a csoportos edzés előnyeit

A rendszeres testmozgás mindnyájunk életében fontos szerepet kellene, hogy betöltsön. Sokan azonban megfelelő motiváció hiányában nem mernek belevágni abba, hogy legalább hetente egyszer edzésekre járjanak. Számukra igazán jó húzóerő lehet egy társ vagy egy ismerős, aki segít leküzdeni az akadályokat.

Ha pedig nem csak egy, de egy egész csapatnyi ilyen emberrel vehetik körül magukat, a rendszeres edzés könnyedén válhat elvégzendő feladatból remek kikapcsolódássá, szabadidős szórakozássá is. Most megmutatjuk a három legfőbb előnyét annak, miért érdemes az egyéni testmozgás helyett a csoportos edzésre motiválnod vendégeidet, és hogyan kommunikálhatod nekik a csoportos órák előnyeit!

Jó hangulat, folyamatos motiváció

Egy jól felépített csoportos óra, néhány vicces beszólás máris megadja a hangulatot, megalapozza a jó közösséget, ami a legnagyobb húzóerő bármilyen tevékenység folyamatos végzéséhez. Mi sem lehet nagyobb inspiráló erő annál, mintha hasonló célokkal és elhatározásokkal rendelkező emberekkel vesszük körbe magunkat. A csoportos edzés leginkább azért eredményesebb a magányosan végzett testmozgásnál, mert mindig akadnak körülöttünk olyan emberek, akiknek a kitartásából mi magunk is erőt meríthetünk nehezebb napjainkon. Ha pedig ismerősökkel, barátokkal járunk közösen egy órára, egymást is kiválóan tudjuk motiválni.

A Spomoco órarendtervező applikációja lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy lássák, kik vesznek részt a következő csoportos edzésen. Ez nagyon jó húzóerő lehet kuncsaftjaid számára, hiszen, ha egy jó ismerőssel ugyanarra az órára jelentkeznek, sokkal szórakoztatóbb és felszabadítóbb lesz a heti testmozgás, mintha kizárólag idegenekkel kellene egy csapatban dolgozniuk.

Profi instrukciókkal könnyebb

A csoportos edzések másik nagy előnyét az edzői vezetés, a szakember által összeállított és levezényelt gyakorlatok jelentik. Az ember profi instrukciók alatt sokkal hatékonyabban tud fejlődni, mintha egy adott edzés gyakorlatait otthon, magától végzi el. A Te feladatod edzőként nem más, mint hogy felhívd a figyelmet az esetleges hibákra, ballépésekre, és tanácsokkal lásd el minden vendéged. Ilyen módon pedig nem csak motiválhatod, de abban is segítheted őket, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudják elérni magunk elé kitűzött, távlati céljaikat.

Egészséges napirend

A hetente ismétlődő edzések segítenek abban, hogy vendégeid hatékonyabban osszák be szabadidejüket. A fix edzési időpontok jó alkalmat jelentenek arra, hogy köréjük szervezzék a délutánokat, és jobban átgondolhassák a heti órarendjüket. Segítségükkel úgy tervezhetik meg a munka utáni napi beosztást, hogy mindig elegendő idejük jusson a legfontosabb dolgokra.

A Spomoco kiváló segítőtárs a tervezésben. A leghatékonyabb eszköz arra, hogy vendégeid mindig időben tudják lefoglalni a számukra megfelelő időpontokat, és különböző emlékeztetőkkel partnerként motivál is arra, hogy ha nem muszáj, egyetlen hetük se maradjon megfelelő mennyiségű testmozgás nélkül!

Regisztrálok a spomoco®-ba

Ha tetszett a cikkünk, vagy úgy gondolod, hogy más számára is érdekes lehet, oszd meg itt:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük