Hogyan spórolj pénzt kezdő edzőként?

Egy induló vállalkozás anyagi biztonságának megteremtése nem egyszerű feladat. Nincs ez másként akkor sem, ha edzőként szeretnénk karriert építeni. Ahol tudjuk, érdemes megfognunk a pénzt, hiszen ez nem csak hétköznapi életünk alapja, de jövőbeli szakmai fejlődésünk záloga is egyben.

Ennek érdekében most mutatunk pár tippet, hogyan csökkentheted egyszerűen és hatékonyan kiadásaidat kezdő edzőként!

Tartsd otthon vagy egy parkban edzéseidet!

Nem feltétlenül kell stúdiót bérelned ahhoz, hogy edzéseket tarts vendégeid számára. Ha lehetőségeid engedik, akkor óráidat akár saját lakásodon, vagy kuncsaftjaid otthonában is megtarthatod.

Egy megfelelő módon elrendezett nappaliban akár egy két-három fős csoport is elférhet, és ez a megoldás nem csak olcsóbb, de sok esetben kényelmesebb is, mintha egy külön termet bérelnél óráid megtartására.

Jó idő esetén kimehetsz a szabadba is. Nincs is annál gyönyörűbb, mint a naplementében jógázni!

Spomoco© okos órarendkezelő alkalmazása segít abban, hogyha hirtelen időjárás változás miatt helyszín vagy időpont változás történik egy órádnál, azonnal és egyszerre minden ügyfeledet értesíti. Neked ezzel nem kell foglalkoznod.

Nem muszáj a legdrágább eszközöket választanod

Az edzéseken használt eszközök árán is lehet hatékonyan spórolni abban az esetben, ha ügyesen és körültekintően válogatsz a lehetőségek közt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy rossz minőségű, vagy használt felszerelést kellene vásárolnod.

Ha elég figyelmes vagy, és több fórumon is tájékozódsz a márkák közti különbségekről, akkor te is rájöhetsz, hogy általában a legdrágább megoldásnak létezik egy olcsóbb, ám ugyanolyan hatékony alternatívája is.

A legjobb, ha minden fontos teendőt egy helyen kezelsz

Rengeteg időt, és ezáltal akár pénzt is spórolhatsz azzal, ha minden fontos adminisztrációs teendőt egy helyen próbálsz kezelni. Az órarended megfelelő tervezése ráadásul olyan kellemetlen szituációktól is megóvhat, mint a lemondott kurzusokból adódó bevételkiesés.

A Spomoco© okos órarendkezelő alkalmazása leginkább abban tud neked segítséget nyújtani, hogy a tevékenységeddel járó papírmunkát minimalizáld, és órarendedet különösebb energiaráfordítás nélkül is rugalmasan és hatékonyan tudd kezelni. Az applikáció nem csak a heti beosztást kezeli, de a foglalásokat, lemondásokat és túlfoglalásokat is. Ezáltal a jövőben nem kell aggódnod a hirtelen jött lemondásokból adódó bevételkiesés miatt, az adminisztrációs feladatok minimalizálásának köszönhető időt pedig pihenésbe, vagy akár munkába is invesztálhatod.

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük