Hogyan lehet jövedelmező egy ingyen tréning?

A legtöbb nagy fitnesz-központ gyakorta kedveskedik vendégeinek egy-egy ingyenes órával, nem véletlenül. A térítésmentes edzések során a vendégek kipróbálhatnak egy általuk választott kurzust, az ott szerzett tapasztalatok alapján pedig eldönthetik, hogy beiratkoznak-e arra, vagy sem.

Szabadúszóként az ötlet elsőre talán úgy hangzik, mintha egyszerű energia- és időpazarlás lenne, azonban nem is gondolnád, egy rövid, bemutató-jellegű ingyenes óra hány olyan potenciális kuncsaftot szerezhet neked, akik egyéb benyomás hiányában lehet, hogy soha nem iratkoznának be egy csoportos tréningkurzusra.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk megmutatni azt, hogyan hozhatod ki a maximumot az ingyenes, bemutató-jellegű órákból, és a segítségükkel hogyan szerezhetsz magadnak rengeteg visszatérő, lojális vendéget!

Vedd komolyan az érdeklődőket!

Minél kedvesebben bánsz az ingyenes órákra érkező vendégekkel, és minél jobb formádat mutatod nekik, annál nagyobb az esélye annak, hogy a jövőben visszatérő ügyfél lesz majd belőlük. Valószínűleg nem fog minden egyes érdeklődő beiratkozni a csoportos óráid valamelyikére, azonban ötből egyet sikerül meggyőznöd, már azt is érdemes sikerként elkönyvelni!

Éppen ezért sose tekints úgy az ingyenes edzések látogatóira, mintha afféle potyázók lennének. Gondolj arra, hogy ha az ilyen, bemutató-jellegű órákon az emberek egy kedves, energikus, motiváló trénerrel találkoznak, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy visszatérnek majd, mintha csak félgőzzel dolgoznál azon, hogy meggyőzd őket.

Légy segítőkész!

Az ingyenes csoportos edzések legfőbb célja, hogy némi betekintést nyújtsanak az érdeklődőknek óráid menetébe, és megismerkedjenek a módszereiddel. Légy proaktív, és segíts nekik abban, hogy feloldódjanak. Bíztasd és instruáld őket a gyakorlatok során, ha pedig valaki elakadna valamiben, segíts neki felzárkózni.

A gyakorlati rész előtt érdemes egy gyors bemutatkozást, ismerkedést is megejteni, az óra végeztével pedig akár egy rövid beszélgetést is szervezhetsz, ahol az érdeklődők minden olyan kérdést feltehetnek az általad szervezett edzésekkel kapcsolatban, amire csak kíváncsiak lehetnek, és megoszthatják veled első benyomásukat, tapasztalataikat.

Mutasd meg, miért vagy jobb, mint a konkurencia!

Mivel manapság rengeteg tréner és fitnesz-központ közül választhat az ember, nem elég, ha egyszerűen jól teljesítesz. Érdemes megmutatnod azt is, a folyamatos motiváción és a fejlődésen kívül mit kaphatnak még tőled a kuncsaftok, ha az egyre szaporodó konkurencia helyett téged választanak.

Mutasd meg nekik, hogy Te igazán komoly vagy és nem játszol az idejükkel! Nálad a szervezés jóval több, mint kötelesség, és minden szempontból a pontosságra, a megbízhatóságra törekszel. Hogy számodra az ő szabadidejük legalább akkora érték, mintha csak a sajátod lenne! Tedd gyorssá és egyszerűvé az órákra történő jelentkezést, és segítsd a vendégeket abban, hogy könnyebben tudják mindennapjaikat az edzések időpontjai köré szervezni.

A Spomoco használatával mindez lehetséges, hiszen az alkalmazás nem csupán számodra könnyíti meg órarended publikálását és aktualizálását, de a használatával a vendégek időpontfoglalása is igazi gyerekjáték! Ha szeretnél egy olyan, igazán modern és egyszerűen használható megoldást használni munkád során, mely hatékonyan emelhet ki téged konkurencia tengeréből, nem kell tovább keresned, hiszen nincs is jobb megoldás, mint a Spomoco applikációja!

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük