Hogyan alakítsd Facebook követőidet aktív vendégekké?

Ha már profi módon kezeled a közösségi felületeid, és posztjaiddal sorra gyűjtöd az újabb és újabb követőket, itt az ideje annak, hogy aktív kuncsaftokat, lojális vendégeket faragj belőlük! Hogy hogyan? 

Nincs ebben semmi ördöngösség! Néhány egyszerű tippel segítünk neked abban, hogyan ösztönözd követőidet arra, hogy ne csak megosszák az általad kreált tartalmakat, de részt is vegyenek az óráidon!

Légy a közösség aktív tagja

Az online közösségépítés napjaink társadalmában rendkívül fontos szerepet tölt be, azonban mit sem ér abban az esetben, ha minden tartalmaiddal kapcsolatos aktivitást a követőidre hagysz!

Ha valamelyik közösségi platformon létrehoztál egy saját oldalt vagy csoportot, légy annak aktív tagja saját bejegyzéseid megosztásán túl is. Reagálj a kérdésekre, légy nyitott a párbeszédre, hogy követőid érezzék azt, számodra valóban fontos az általad irányított közösség és annak tagjai.

Mutasd meg, mit tudsz

A hatékony közösségépítés egyik alapja, hogy olyan vezetőegyéniség légy, akire érdemes odafigyelni, aki nap, mint nap képes olyan tartalmak megosztására, amik nem csupán felkeltik a követők figyelmét, de cselekvésre is késztetik, inspirálják őket.

Minél többet mutatsz abból, hogyan sikerült elérned saját céljaidat, és hogyan motiválod magad napról napra azzal kapcsolatban, hogy folyamatosan fejlődj és jobb légy, annál többen csatlakoznak majd követőid táborába, és annál több embert inspirálhatsz arra, hogy a mindennapokban is belekezdjenek az aktív testmozgásba!

Mutasd meg, miben vagy jobb, mint a többiek

Manapság rengetegen választják karrierként az edzőséget, éppen ezért a piac egyre inkább telítetté válik, a verseny pedig egyre szorosabb. Ahhoz, hogy ki tudj emelkedni versenytársaid közül, érdemes felmutatnod valami olyat, amivel a többiek nem rendelkeznek, vagy csak nem használják ki előnyeit száz százalékosan.

Ez lehet komoly szakmai tudásod, de lehet akár egy olyan módszer vagy eszköz, melyet a konkurens edzők nem, vagy csak még kevesen alkalmaznak. Az órák szervezésére, kuncsaftjaid motivációjára használható alkalmazások is ilyen modern, figyelemfelkeltő eszközök lehetnek, melyeknek Te és kuncsaftjaid egyaránt kiélvezhetitek előnyeiket!

A Spomoco applikációjával Te is képes lehetsz arra, hogy kiemelkedj a tömegből! Az órák gördülékeny szervezésében, valamint az edző és kuncsaftjai közt történő, gyors kommunikációban verhetetlen alkalmazás képes arra, hogy hatékonyabbá tegye az edzések szervezésével kapcsolatos munkát, és biztos lehetsz benne, hogy nem csak Te, de meglévő és jövendőbeli vendégeid is imádni fogják!

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük