Az igazán jó edző segít, motivál és inspirál. De hogyan?

Ahány ház, annyi szokás, és ahány ember, annyi vélemény. Sokan úgy gondolják, nincs szükségük szakemberre ahhoz, hogy egészséges életet éljenek, míg mások kitartanak amellett, hogy igazán fitt csak akkor maradhat valaki, ha egy személyes vagy csoportos keretek közt zajló edzésen kapja meg a mindennapokhoz szükséges motivációt.

De mégis miért? Mi az az extra, amit Te magad edzőként vendégeidnek nyújthatsz a rendszeres testmozgás élményén és a szakmai tapasztalatodon kívül? Ha eddig nem tudtad volna, most megmutatjuk neked!

Segítesz a valós célok felállításában

A jó edző számára fontos, hogy vendégeit segítse abban, hogy megtalálják a számukra fontos dolgokat, és olyan célokat állítsanak maguk elé, amikért valóban érdemes küzdeniük. Az igazán jó edző azonban tudja, hogy ezek a célok csak olyan dolgok lehetnek, melyek kitartó munkával valóban elérhetők.

Ezért fontos, hogy edzőként odafigyelj vendégeidre, ismerd meg a céljaikat, és az azok beteljesülését akadályozó határaikat is! Ha valóban jó edző szeretnél lenni, nem csak a távlati célkitűzésben, de az vágyak elérésében, beteljesülésében is segíts vendégeidnek, és tégy meg mindent, ami tőled telhet!

Folytonos motiváló erő vagy

Ahhoz tehát, hogy vendégeid elégedettek legyenek veled, érezniük kell rajtad, hogy céljaik elérése nem csak őket motiválja, hanem téged is. Minél jobban odafigyelsz az igényeikre, minél jobban próbálsz igazodni elvárásaikhoz, annál komolyabban veszik majd óráidat és annál jobban megbíznak majd benned.

Az aktív, energikus edző már megjelenésével és viselkedésével is motiválja vendégeit, és ez a fajta lelkesedés sokakat inspirálhat. Kisugárzásoddal azt is elérheted, hogy vendégeid komolyabban és mélyrehatóbban foglalkozzanak a testmozgással, az egészséges életmóddal. Ráadással nem csak egészségükre lehetsz pozitív hatással, de mindennapjaikra is.

Biztos pontot jelentesz az életben

Egy jó szabadúszó edző rugalmas, és az esetek többségében képes arra, hogy reális keretek közt igazodjon vendégei igényeihez. Óráid időpontját érdemes úgy alakítanod, hogy visszatérő vendégeid be tudják őket illeszteni napirendjükbe. Ezáltal mindig stabil, megbízható pontként lehetsz jelen életükben, és foglalkozásaiddal tovább inspirálhatod őket, és motiválhatod céljaik elérésében.

Ahhoz, hogy könnyebb legyen az órák megszervezése és a kuncsaftokkal való kapcsolattartás, érdemes egy könnyen kezelhető, stabil bejelentkező, ügyfélkezelő applikációt használnod, mely lehetővé teszi, hogy vendégeid akkor és onnan foglaljanak hozzád időpontot, amikor és ahonnan csak szeretnének. A Spomoco©-t épp erre a célra tervezték, hiszen segítségével edzőként bármikor megadhatod azokat a napokat, amiken vállalod óráid megtartását, vendégeid pedig a nap 24 órájában foglalhatnak rájuk időpontod, vagy szerkeszthetik, módosíthatják már meglévő foglalásaikat.

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük