Az edzőtermünkben szinte minden héten teltház van

Az edzőtermünkben szinte minden héten teltház van

Régóta kerestünk egy rendszert, vagyis inkább kacérkodtunk mindig a gondolattal, hogy egy program segítségével egyszerűbbé tegyük a HappyFit Spinning & Aerobic Terembe az egyes órákra való bejelentkezést.

Az első években a program hiánya még nem jelentett nagy problémát, viszont ahogy egyre népszerűbb lett az edzőtermünk, és minél többen érkeztek egy-egy órára, kezdtek tetőzni a gondok. Nagyon sokszor óralemondásokkal hívtak a vendégek minket, szinte rendszeresen úgy, hogy egy óra kellős közepén voltunk, és a következő az az óra lett volna, amire a delikvens érkezne.

Ez a folyamat egyre erősödött, és rendszeresen előfordult az utóbbi időben, hogy például egy Spinning órára teltház volt papíron, de 3 ember valamiért nem jött el, és így 3 szabad bringa volt. Ebben csak az a gond, hogy várólistán is voltak 3-an, 4-en…. Ezek a történések ösztönöztek bennünket, hogy egy program segítségével az irányítást átadjuk a „gépeknek”, és a szoftvereknek.

Hosszas keresgélés után, több program közül a Spomoco-nál ragadtunk le. Valahogy ez fogott meg bennünket vizuálisan, rendszer felépítés ügyileg, és minden más téren.

Bejött-e, amit vártunk a Spomoco-tól?

Maximálisan!

Rengeteg időnk szabadult fel azáltal,

hogy csakis az órákra kell koncentrálnunk. Nincsenek telefonhívások, nem megy el rengeteg idő a beszélgetésekre, hogy ki miért nem tud jönni. Hangsúlyozzuk, hogy semmi problémánk nincs a beszélgetéssel, egyedül az, hogy az amúgy is kevéske időnket a Spomoco előtt ezek a beszélgetések, és problémamegoldások vitték el. Amióta online rendszer működik a termünkben, mindenki pontosan tudja, hogy milyen órára jelentkezett be, hol tart a bérletében, mikor vette azt, mikor jár le, stb.

A másik legnagyobb pozitívum az, ami szinte minden héten megtörténik, hogy teltház van

a Spinningen (bejelentkezések kapcsán), és várólistán is vannak. A várólistások pedig úgy kerülnek be sokszor, hogy mi csak azt vesszük észre az órán, hogy nem azok vannak ott, akik elsőre bejelentkeztek. DE! Teltház van, és ez a lényeg! Mindenki tudja a helyét, és ezt mind intézi a program helyettünk! A bérletek tekintetében is hatalmas a fejlődés. Mindenki tudja, hogy mikor jár le a bérlete, és nekünk nem kell figyelmeztetnünk az adott vendéget, hogy legközelebbi alkalommal vennie kell új bérletet. A Spomoco alkalmazás értesítést, és külön e-mailt is küld nekik a bérletük lejáratáról.

Mi sem hibázunk…

Továbbá – hogy említsük a másik oldalt is – mi sem hibázunk a bérletnyilvántartás kapcsán, amit a kockás füzetben vezettünk. Ez is egy nagyon fontos szempont, ugyanis az egyre növekvő óraszám, és létszám már a mi határainkat is feszegette ezen a téren.

Szóval mi köszönünk szépen mindent a Spomoco csapatának! Többek között azért is, mert a szuper program mögött szuper emberek állnak, akik mindenben segítenek nekünk az első „tollvonástól” az utolsóig! A kezdeti időszakban nagyon sokat jelentett, hogy mellettünk állnak, és a rengeteg kérdésünkre szinte azonnal válaszoltak!

Csak így tovább minden téren!

Brigi & Dávid
HappyFit Spinning & Aerobic

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük