3 tuti tipp arra, hogyan szerezz új kuncsaftokat

Vendégköröd folyamatos bővítése és a lemorzsolódó kuncsaftok pótlása folyamatos energiabefektetést igénylő feladat. Ha komolyan veszed a munkád, azonban elkerülhetetlen, hogy időt szánj az önmarketingre és a konstans fejlődésre. Néhány egyszerű trükk persze ezt a nehéz, mindennapos feladatot is képes egyszerűbbé tenni a számodra. Hogy hogyan? Most megmutatjuk!

Kínálj többet, mint egy szolgáltatás

Szabadúszó edzőként fontos, hogy neved a szakmán belül minél ismertebb és megbízhatóbb legyen. Törekedj arra, hogy minél több szakmai fórumon jelenj meg, és minél több munkádat illető közösségi tevékenységben tudj részt vállalni. Építs magad köré brandet, hozz létre online közösséget, és üzemeltess saját weboldalt. Ezeken a felületeken ossz meg követőiddel minél több, érdekes és hasznos tartalmat.

És hogy milyen tartalmat? Egy gyors, ingyenes edzésterv, hasznos tanácsok a heti testmozgással kapcsolatban. Ezek mind-mind olyan dolgok, melyek lájkokat és megosztást generálnak, ezért segítenek a neved ismertté tételében, a személyes márkád építésében, és a hitelességed megerősítésében is. Ebből adódóan pedig annak ellenére, hogy közvetlen anyagi vonzatuk nincs, rengeteg új kuncsaftot hozhatnak vendégkörödbe.

Okosan fektesd be a megkeresett pénzed

A marketinget sokan az ördögtől való dologként kezelik, azonban téged ez ne riasszon el attól, hogy szolgáltatásaidat különböző platformokon népszerűsítsd! Az óráidból befolyó pénz egy részét fordítsd a profi online megjelenésre, építs profi marketingstratégiát, és fektess a célközönségedet célzó hirdetésekbe! Ragadj meg minden olyan lehetőséget, ami segíthet abban, hogy minél több emberhez sikerüljön eljuttatnod vállalkozásod hírét! A nagyobb publicitás mindig jól jön, és ha ügyesen csinálod, a vendégköröd rövid időn belül látványosan megnövekedhet.

Légy bevállalós

Ha valóban szeretnél kiemelkedni a piacon versenytársaid közül, fontos, hogy ne ijedj meg az újdonságoktól, és munkád során használd a modern eszközöket, megoldásokat. Az olyan hétköznapinak tűnő dolgok is gördülékenyebbé és hatékonyabbá tehetik a munkát, mint néhány új gyakorlat bevezetése az órákon, vagy épp egy új alkalmazás mindennapos használata.

Mára a piacot szinte elárasztották a fitnesz iparághoz köthető mobilapplikációk, melyek közt Te is megtalálhatod a számodra leginkább megfelelőt. A Spomoco például amellett, hogy könnyebbé teszi a mindennapos munkát, segít a heti időbeosztás megszervezésében, és valódi személyi asszisztensként kuncsaftjaid folyamatos ösztönzésére és motiválására is odafigyel.

Regisztrálok a spomoco®-ba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük